Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot na automatczną aktywacjię umiejętnosci

cumulus13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam proste pytanie a mianowicie chodzi mi o automatyczną aktywacjię umiejętności dla na przykład gunera, to jest jego tarcza, ona dużo chroni tylko własnie problem jest w tym aby gdy ktoś do na szczela sama się włanczała bo manualnie jak mam co chwila numeryczne klawisze wciskć 2,3,4 i omijać pociski i jeszcze szczelać to powiem ze nie wyrabiam. idealnie jest jak pojedynek rozpoczynamy z tarczą i automat gdy nam sie wyczepią punkty ochrony tarczy przełanczał nas na wzmocnione szczały podpalające. podczas pojedynku ciężko być skupiony na wszsytkim. jeśli nie ma takiego czegoś to czy da radę przepisac aktywacjię umiejętości do na przykład myszki? bo na klawiaturze zmieniać palce wtedy gdy się ruszam jest niewygodnie. pytanie mam jeszcze czy obecnie działa jakiś mod do tej gry? czytałem duzo ale wydaje się ze wszystko jest nieaktualne lub obenie wykrywale.

Opublikowano

Nie ma bota takiego co szukasz.. jedyne co możesz zrobić to przypisać np klawisze 4,5, na kółko od myszy np. do góry tarcza a do dołu szaleńczy ostrzał. Ja gram tan na gunerze ;)

1-Szwajcar

2-Coś na daleki zasięg

3-Bazuka

4( zmienione na scrola up M2) Tarcza

5(zmienione na scrola down -M2) Tu często zmieniam na różne rzeczy teraz mam doskonały klucz

6(zmienione na lewy shift) szaleńczy ostrzał

7(zmienione na alt) beczka

8(zmienione na M3) bo mam myszkę co ma 7 przycisków i tu mam ustawione plasterki

9(zmienione na M4) Ruchy

0(zmienione na V) tu różnie zależy co dostane z clawa np. kieszonkowy czołg

Własnie na tym polega ta gra że trzeba mieć duży refleks żeby ogarnąć te wszystkie klawisze i umiejętności a jak nie daje się rady to dead ;D

Opublikowano

Ja mam:

1-Uber Plecodrap

2-Coś na średni

3-tarcza

4-ruchy

5-szaleńczy ostrzał

6-beczka

7-plastry

8-kieszonkowy czołg

X-Rpg

9-toniki

I tym się da grac, uwierz.

Opublikowano

szkoda ze nie ma a co do botów na autoim to rozumię że to jest już wykrywalne. w każdym razie spróbuje zmienić po prostu klawisze jak polecacie na alternatywne, pozdawiam.

Opublikowano

Da sie :D

Pokombinuje i zobaczę co się da zrobić :3

Chcesz zrobić coś w tym stylu że jak ktoś do Ciebie strzeli to automatycznie wł się tarcza itp ? ;D PRÓBUJ ! Może Tobie wyjdzie ;)

Opublikowano

Moje ustawienie :

-M2 MG na krótki

+M2 MG na daleki

3 RPG

4 IEG - umiejętość

Shift Leg It - umiejętność

C FF - umiejętność

Z klucze xD

F HS - umiejętność

G bandaże

M2 KEG - umiejętność

Najlepiej wszystkie klawisze mieć pod ręką :D

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Czy ktos się was pytał jak macie przypisane klawisze? Nie ma rzeczy niemozliwych, jest to kwestia czasu

Czy zauważyłeś, żeby autor tematu nam tego zabraniał/denerwował się/reagował agresywnie ??? Po co ten komentarz ?? Nie masz nic do powiedzenia, to milcz -.-

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Autor chciał tylko się dowiedzieć czy jest jakiś bot a my odpowiadamy że nie i dajemy chyba najłatwiejszy sposób jaki może być , czyli ustawianie klawiszy w jak najszybszy sposób i jak najłatwiejszy , proste .. Chyba że keniger coś wymyśli i nas wszystkich za gnie ;D

Opublikowano

Chcesz zrobić coś w tym stylu że jak ktoś do Ciebie strzeli to automatycznie wł się tarcza itp ? ;D PRÓBUJ ! Może Tobie wyjdzie ;)

Yep.

Prosty bot w autoit, NomadMemory. Tylko teraz adres HP i pointer musze znaleźć :_:

OndteAw.png
Opublikowano

Yep.

Prosty bot w autoit, NomadMemory. Tylko teraz adres HP i pointer musze znaleźć :_:

Ja zrobisz takiego bota, to może znowu bd grał w tą komerche. To bd wykrywalne przez ggc czy nie?

461151420292002410470.png
Opublikowano

Raczej nie ;d To jest program który odczytuje tylko dane z pamięci także wątpie. Bo nie ingeruje w pamięć (Nie wpisuje nic.)

OndteAw.png
Opublikowano

w takim razie wypróbuje przepisac jak mi polecacie klawisze na inne alternatywne, jakoś się dostosuje z biegiem czasu. dzięki za rady a co do bota na autoim to wiem ze był ale jest już wykrywalny. pozdrawiam.

Opublikowano

Możesz przypisać sobie "Macra" tak jak w WoWie programem i powinno być prościej ale to by było trochę takie "sztywne" nie dopasowane do danej klasy np. Dobre na Soldiera słabe na gunnera bo na każdego masz inną umiejętność. Am I wright.?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...